Inclusief BTW
Made to reduce, reuse and recycle
Gratis verzending vanaf €150,- (uitsluitend bij verkoop).

Retourneren & ruilen

RETOURNEREN EN RUILEN

We hopen dat je tevreden bent met je bestelling. Als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent, kun je aankopen als consument binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dit kan op twee manieren, door de retourzending op te sturen of de retourzending af te geven. 

Voor zakelijke klanten/aankopen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Onder bepaalde voorwaarden kunnen we ongebruikte producten terugnemen. Mocht je om welke reden ook ontevreden zijn over de producten, onze dienstverlening of wil je meer weten over de voorwaarden neem dan contact met ons op.

STAP 1 

Als je een artikel of je hele bestelling wilt retourneren, dan vind je hier het retourformulier. Vul alle benodigde informatie in. Let op retourkosten zijn voor eigen rekening. 

 

STAP 2

Na ontvangst van het retourformulier bij Paulys polycarbonaat ontvangt u de retourlabels. Let op er kan tijd tussen zitten voordat u de retourlabels ontvangt.

 

STAP 3 

Retourneer de artikelen in de originele verpakking. Sluit het pakket goed af en plak het retourlabel voor de retourzending op het pakket. 

 

STAP 4 

Geef het pakket af bij een postkantoor, laat het product ophalen door de bezorger of maak een afspraak om het pakket bij ons (Paulys polycarbonaat) af te leveren.

 

STAP 5 

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, zal de zendingen worden gecontroleerd waarna bevestigen we de ontvangst via e-mail. Alle goedgekeurde retourzendingen worden zo snel mogelijk terugbetaald.