Inclusief BTW
Made to reduce, reuse and recycle
Gratis verzending vanaf €150,- (uitsluitend bij verkoop).

Over Paulys

Over Ons

Paulys polycarbonaat helpt jou met duurzaamheid en Hergebruiken

 

Het verhaal van Paulys polycarbonaat begon na aflopen van een evenement, waar Rob en Niels elkaar spraken over de afvalbergen die achter blijven na evenementen. Iedere keer weer waren ze verbaast over het terrein of zaal na afloop van het evenement. Het afval waaronder wegwerp plastic lag overal! Het verdwijnt in de natuur met milieuvervulling tot gevolg. Rob en Niels zijn er van overtuigd dat dit anders kan en moet.

 

“Tijd om duurzame actie te ondernemen!”

 

Het idee om plastic wegwerpafval (single use) en het gevaar van glaswerk te elimineren was geboren. “We begonnen met het bedenken en ontwikkelen van een duurzame oplossing in de vorm van kunststof glazen. Snel daarna volgde oplossingen die kunststof glazen nog duurzamer en efficiënter in gebruik maken. Wat begon als het elimineren van single use is een uitdaging  geworden om een duurzame en efficiënte bijdrage te leveren.”  Paulys polycarbonaat maakt impact op het milieu en helpt klanten bij het verduurzamen. 

Het is tijd om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet en oceaan. Onze missie is om een complete duurzame oplossing te bieden voor kunststof glazen. Al onze acties zijn gericht op duurzaamheid en voorkoming van plastic afval. We willen single use tegen gaan, gebruik maken van 100% recyclebare grondstoffen en kunststof glazen 100% recyclen . Wij zijn ervan overtuigd zolang je duurzame waarde aan het glas toevoegt beland dit niet in de natuur of oceaan.

Our future generation needs this planet too!

WAT DOET PAULYS POLYCARBONAAT?

Paulys polycarbonaat is een duurzame dienstverlener die zich richt op herbruikbare kunststof glazen, hierbij horen drie hoofddiensten: verkoop, verhuur en ondersteuning van kunststof glazen. Het in Nederland gevestigde Paulys polycarbonaat levert alle noodzakelijke diensten die horen bij het gebruik van herbruikbare kunststof glazen. 

Wie droomt er niet van een wereld die schoner en veiliger wordt. Dit kan je alleen realiseren door stappen te ondernemen. De natuur en oceaan veranderen momenteel in een plastic wereld. Met het gebruik maken van herbruikbare kunststof glazen draag jij bij aan een schonere en veiligere wereld. Paulys polycarbonaat draagt op alle mogelijk manieren bij aan een betere wereld en bedenkt unieke oplossingen die gebruik van herbruikbare kunststof glazen nog beter maken.

Wij verkopen kunststof glazen die geschikt zijn voor verschillende locaties en doelgroepen. Glazen bestaan uit diverse kwaliteiten wat past bij de  gelegenheid.

Huren van glazen is beter dan wegwerpplastic bekers. We beschikken over een grote voorraad voor glazen. 

Met ondersteuning zoeken wij constant naar duurzame oplossingen. Complete ondersteuning, (mobiele) wasoplossingen of het personaliseren van de glazen.

Waarom kiezen voor Paulys polycarbonaat?

Wij begrijpen wat er allemaal komt kijken bij het gebruik van herbruikbare kunststof glazen en de zorgen van de klant. Of het nu gaat om verkoop, verhuur of ondersteuning wij creëren een oplossing die bij u past. Paulys polycarbonaat gaat namelijk verder dan alleen de verkoop of verhuur van glazen.

Het bieden van een complete oplossing voor herbruikbare glazen maakt Paulys polycarbonaat uniek. Het gebruik van herbruikbare glazen komt een logistiek proces bij kijken. Wij kunnen ervoor zorgen dat het cateringmateriaal en de reiniging volledig wordt verzorgd. Daarbij zoeken wij altijd naar duurzame innovatie om het hergebruik van glazen efficiënter en makkelijker in gebruik te maken.

Paulys polycarbonaat is ook uniek door de brede diversiteit aan (Europese) leveranciers/fabrikanten met hoogwaardige producten. Wij vinden dat duurzaamheid en kwaliteit samengaan. Wij zoeken het beste voor de klant.

Bij Paulys polycarbonaat draait alles om een duurzame maar ook complete oplossing te bieden voor herbruikbare kunststof glazen. Wij houden in de gehele bedrijfsvoering rekening met het milieu. Wij elimineren niet alleen plastic maar dragen ook bij aan clean ups om plastic afval uit de natuur en oceaan te halen. Doe jij met ons mee?

Eliminate plastic to make the world safer