Inclusief BTW
Made to reduce, reuse and recycle
Gratis verzending vanaf €150,- (uitsluitend bij verkoop).

Missie

Het is tijd om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet en oceaan. Onze missie is om een complete duurzame oplossing te bieden voor herbruikbare kunststof glazen, zonder schade toe te brengen aan het milieu. We willen single use tegen gaan waardoor we vervuiling voorkomen, gebruik maken van 100% recyclebare grondstoffen en minder fossiele grondstoffen nodig hebben. Wij zijn ervan overtuigd zolang je duurzame waarde aan het glas toevoegt beland dit niet in de natuur of oceaan.Our future generation needs this planet too!

 

Wij zijn meer dan alleen een leverancier van kunststof glazen. Om een duurzaam product te kunnen creëren en leveren, proberen wij in de gehele keten betrokken te zijn om onze toevoeging te kunnen leveren. Er bestaat voor kunststof een kringloop oftewel kuststofcirkel. Dit voorkomt onnodige hoeveelheden afval (single use). In fabrieken begint het met kunststofkorrel. Deze worden zoveel mogelijk verworven uit oude kunststofproducten (recycling). Vervolgens worden kunststofkorrels verhit en in een matrijs gegoten. De grondstof kunststofkorrel verandert stap voor stap in een herbruikbaar kunststof glas. Eenmaal een kunststof glas kan vele malen worden hergebruikt. Mocht het product onbruikbaar zijn geworden zal het door ons voor 100% gerecycled worden naar nieuwe kunststofkorrels. Elke stap wordt steeds duurzamer, voorkomt nieuw (fossiele) grondstoffen en voldoet aan de hoogste eisen.

100

% RECYCLEBAAR

15000

WEGWERPBEKERS WORDEN PER SECONDE WEGGEGOOID

80

% VAN HET AFVAL OP EEN EVENEMENT KAN WORDEN GEREDUCEERD MET HERBRUIKBARE PRODUCTEN

400

JAAR DUURT HET MINIMAAL OM WEGWERPPLASTIC AF TE BREKEN

91

% VAN PLASTIC AFVAL WORDT NIET GERECYCLED

Recycling en hergebruiken

Door zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede kunststof korrels hoeven we niet meer kunststof te produceren. Daarbij zijn onze kunststof glazen ook voor 100% recyclebaar. We hergebruiken alles wat er is. Hierdoor hebben we ons ertoe verbonden om duurzame oplossingen te leveren. Daarnaast kunnen kunststof glazen (afhankelijk van het materiaal) vele malen worden hergebruikt. Door deze twee aspecten verminderen we de vervuiling van ons milieu enorm. 

Paulys polycarbonaat doet meer

We organiseren en nemen deel aan diverse clean ups en beschermen van de natuur. Dit alles om ook op lange termijn impact te maken voor de toekomstige generaties.

Innovaties

Duurzaam in alle oplossingen! We streven er naar om een totaal systeem aan te bieden met innovatieve oplossingen. Door gebruik te maken van biologisch afbreekbare zeep en duurzame wasoplossingen zorgen we niet alleen voor het milieu maar ook gebruiksgemak van de klant. Daarnaast staat onze ontwikkeling niet stil en zoeken constant naar nieuwe toevoegingen. 

UN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG)

Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen. De 17 doelstellingen van de United Nations (UN) zijn hiervoor een oriëntatie met diverse uitdagingen van onze tijd en hoe bij te dragen aan een betere en duurzamere wereld. 

Met onze missie dragen we actief bij aan 6 doelen. Alles wat wij doen staat in het teken van duurzaamheid. We zetten ons zo breed mogelijk in we staan voor schoner water. Maken consumenten bewust van het hergebruiken en recyclen van kunststof glazen. Daarnaast ondernemen we actie voor het klimaat, beschermen de natuur en de oceanen. Met partnerships proberen we onze doelen te behalen en samen meer te doen dan iets.