Inclusief BTW
Made to reduce, reuse and recycle
Gratis verzending vanaf €150,- (uitsluitend bij verkoop).

Diensten

Winkelmand new png

VERKOOP

Paulys polycarbonaat verkoopt hoogwaardige herbruikbare glazen. Veel van deze glazen lijken op regulier glas. Wij zijn van mening dat het verschil met een wegwerpbeker direct zichtbaar moet zijn. Paulys polycarbonaat levert voornamelijk polycarbonaat of tritan glazen. Deze hebben namelijk een langere levensduur dan andere materialen. Daarbij hebben polypropyleen en acryl geen onbreekbare eigenschap.

Paulys verkoopt zowel kleine als grote hoeveelheden. Iedereen kan rekenen op een passend herbruikbaar glas dus ook consumenten.

Rent new

VERHUUR

Herbruikbare glazen kunnen ook gehuurd worden. Hierbij huur je de herbruikbare glazen en kun je tijdelijk de capaciteit verhogen.  Paulys polycarbonaat heeft samen met haar partners 1.000.000 glazen beschikbaar voor de verhuur.

Voor de verhuur zijn de meest gevraagde glazen beschikbaar, deze zijn te huur per box.  Wij zien erop toe dat alle glazen van goede kwaliteit zijn. Na het evenement zullen wij de eindreiniging uitvoeren zodat de glazen goed gereinigd zijn.

Support new

ONDERSTEUNING

Paulys polycarbonaat krijgt steeds meer vragen over het gebruik van herbruikbare glazen en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Wij ondersteunen en helpen u hier graag bij om uw organisatie in te richten voor herbruikbare glazen. Wij kunnen u adviseren als transparante organisatie in onder andere materialen, verdienmodellen, wasoplossingen en statiegeldsystemen. Kortom wij kunnen een totaal concept aanbieden.
Personalize new

PERSONALISEREN

Een unieke uitstraling op herbruikbare glazen of een extra reclame-uiting? Paulys polycarbonaat helpt graag bij het personaliseren. Dit kan een logo, programma of reclame-uiting zijn. Dit komt de naamsbekendheid ten goede. 

Als u het bedrukken van een herbruikbaar glas niet voldoende vindt kunnen wij ook een kunststof glas ontwikkelen. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.

Dishwasher new

WASOPLOSSING

Het wasproces van kunststof herbruikbare glazen is niet zo eenvoudig als regulier glaswerk. Het droogproces is het moeilijkste onderdeel omdat er geen druppel mag achterblijven. Bij het gebruik van reguliere vaatwassers dient er handmatig te worden nagedroogd. 

Paulys polycarbonaat kan een mobiele wasunit of wasstraat bij u op uw evenement leveren. De herbruikbare glazen kunnen tijdens het evenement machinaal worden gereinigd waardoor de bezoekers telkens gebruik maken van een schoon herbruikbaar glas. Wij beschikken over diverse wasoplossingen die over verschillende capaciteiten beschikken.

Forklift new

Distributie & opslag 

Paulys polycarbonaat kan u ook ondersteunen bij het logistieke proces van herbruikbare glazen. Dit kan. op het evenement zijn of naar de locatie toe. Paulys polycarbonaat kan u hierbij ontzorgen zodat u geen omkijken heeft naar de herbruikbare glazen.

Na het spoelen dienen de herbruikbare glazen opgeslagen te worden. Mocht u willen dat Paulys polycarbonaat de herbruikbare glazen veilig en schoon opslaat, kan dit in overleg door ons worden verzorgt.